DDR GDR

DEMOCRATISCHE REPUBLIEK NEDERLAND

DEUTSCHE DEMOKRATISCHE REPUBLIK

menu
pagina2
DDR

Multiversum,

We leven nu in het derde universum, als je dood gaat kom je in het vierde universum terecht.


Balticum,

Voor mij houd het Balticum niet alleen Letland (Latvija) en Litouwen (Lietuva) in, maar ook Nederland, België, Luxemburg (Benelux), Wit-Rusland (Baltisch Rusland), de Oekraïne (grensland), en het voormalige Pruisische Rijk. Estland zie ik juist weer niet als onderdeel van het Balticum. Ik zie de Benelux als een vermengeling van Friesland Lotharingen Letland en Baltisch/Oud-Pruisen. Zo is Wit-Rusland en de Oekraïne een vermengeling van Litouwen en Rusland. Ik zie dus zeg maar zo dat de meeste Nederlanders Luxemburgers en Belgen in hun vorige leven Fries Lotharings Lets of een Baltische Pruis waren in een universum toen Nederland en België nooit hebben bestaan, maar wel een groter en zelfstandig Friesland met Amsterdam als hoofdstad, een Lotharingen wat het huidige België Luxemburg en Nederland onder de rivieren omvatte, het bestaan van een vierde Baltische staat, namelijk Baltisch/Oud-Pruisen ofwel Borussia en een Letland met meer inwoners. In Friesland en Lotharingen die de omvang omvatte van de huidige Benelux woonden juist weer minder mensen. Opvallend is het ook de dichte bevolking in de Benelux en de zeer dunne bevolking in de Baltische staten. Mijn theorie is daar ook niet de enigste verklaring voor, er zijn er veel Balten door het sovjetleger gedeporteerd, veel zijn geëmigreerd en gevlucht en de mindere welvaart speeld misschien ook een rol waarbij de mensen minder kinderen krijgen

.

Wat is Pruisen?

Volgens de gewone geschiedenis is het oorspronkelijke Pruisen 'Oost-Pruisen', wat sinds 1701 reikte tot aan Nederland, toen Brandenburg-Pruisen werd omgedoopt tot Pruisen. Maar multiverseel gezien was er misschien ook geen spraken van Brandenburg-Pruisen, maar van 'Brandenburg-Borussia', waar van sinds 1701 de afkorting 'Pruisen' is ontstaan. Het kan ook zijn dat er spraken was geweest van een Brandenburg-Pruisen wat nooit in 1701 is omgedoopt tot Pruisen, de Pruisen zelf noemen hun land niet zoals op het schilderij Borusa maar Prusa of Prusija. Zo zie ik Pruisen of Borussia als iets wat niet Duits is. Voor mij is Pruisen een Baltische natie die dankzij mijn theorie niet dood is.


De loop van de universums,

Ik heb een vlaggen tabel gemaakt die is gekoppeld aan een aantal platte gronden. Die tabel is ingedeeld in de Romeinse cijfers I, II, III, IV en V. Dat is de telling van al mijn beschreven universa. Zo leven we nu in universum III. Daarom ga ik deze telling beschrijven.


 

 

Je ziet dat twee horizontale lijntjes niet perfect aansluiten, dat komt doordat dat twee verschillende documenten zijn, de linker heb ik eerder gemaakt. De documenten zijn bewerkingen van documenten van vlaggen van alle deelrepublieken van de USSR die ik zelf heb gemaakt, bij het linker documentje heb ik de vijf linker sovjet vlaggetjes verwijderd die bij het rechter documentje staan. Bij universum III (waar we nu zijn) sluiten de lijntjes precies aan en dat is puur toeval!

 

 

 

 

 

 

 

tebbe@live.nl